Goedkoopste zorgverzekering

Tijdelijk niet beschikbaar! 

Goedkoopste zorgverzekering

Goedkoopste zorgverzekering kiezen?

Goedkoopste zorgverzekering afsluiten en besparen op de premie? Dit kan vaak door de premies van de diverse ziektekostenverzekeraars te vergelijken.

De aanbieders van zorgverzekeringen berekenen verschillende premies. Vergelijk daarom de tarieven en kies voor het meest voordelige aanbod. U kunt in principe één keer per jaar overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Dit kan nadat de verzekeraars de nieuwe premies bekend hebben gemaakt. Dit gebeurt altijd medio november. U hebt dan de tijd om tot het eind van het jaar over te stappen.

Tussentijds overstappen is slechts in bepaalde gevallen mogelijk. Bijvoorbeeld als u 18 jaar wordt, als u vanuit het buitenland naar Nederland verhuist of na een echtscheiding.

Op deze site kunt u eenvoudig de premies van de diverse ziektekostenverzekeringen vergelijken. Nadat u de gevraagde gegevens en uw persoonlijke voorkeur hebt ingevuld krijgt u onmiddellijk een vergelijking op basis van verzekeraars en premies te zien.

U hebt dan de mogelijkheid te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering, die het best bij u past. Het aanbod omvat een budget-, natura-, en restitutiepolis.

Goedkoopste zorgverzekering afsluiten? Premies vergelijken en geld besparen!