Overstappen zorgverzekering

Tijdelijk niet beschikbaar!

Overstappen zorgverzekering

Overstappen zorgverzekering kan u een lagere premie opleveren!

Overstappen zorgverzekering, dit kan via deze vergelijker eenvoudig en snel.

Jaarlijks is het mogelijk over te stappen naar een andere ziektekostenverzekeraar. Dit is voor u een mogelijkheid om veel geld op de premie te besparen. Goede voorwaarden en een aantrekkelijke premie zijn belangrijk bij het vergelijken. De verschillende polissen waaruit u kunt kiezen zijn: de budgetpolis, de naturapolis en de restitutiepolis.

De budgetpolis heeft de laagste en de restitutiepolis de hoogste premie. Bij de budget- en de naturapolis bent u verplicht gebruik te maken van een zorgverlener, die door de verzekeraar gecontracteerd is, om de kosten volledig vergoed te krijgen. Een restitutiepolis geeft recht op geheel vrije keuze voor een zorgverlener.

U kunt ieder jaar overstappen naar een andere ziektekostenverzekering vanaf half november, als de nieuwe premies bekend zijn, tot en met 31 december. Tussentijds overstappen kan maar in enkele gevallen. Onder andere als men vanuit het buitenland naar Nederland verhuist, als men de leeftijd van 18 jaar bereikt of als de voorwaarden door de verzekeraar tussentijds worden gewijzigd.

Zorgverzekering afsluiten? Het is zeer verstandig om voor het overstappen eerst de verzekering te vergelijken.

Overstappen zorgverzekering, het kan u geld besparen!