Reisverzekeringen vergelijken

Reisverzekeringen vergelijken

U kunt voordeel behalen door reisverzekeringen te vergelijken

Reist u graag? Dan is een reisverzekering voor u belangrijk om uw eventuele medische kosten vergoed te krijgen en uw waardevolle spullen te verzekeren tegen schade en/of verlies. Een ongelukje is zo gebeurd, ook als u op reis bent. Uw bagage kan beschadigd raken of gestolen worden. Het is dan prettig als u een reisverzekering hebt die de schade dekt.

Snel en eenvoudig kunt u de kosten en voorwaarden van de diverse reisverzekeringen op onze site vergelijken. U kunt dan kiezen voor de meest voordelige verzekering, die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet. U geeft op de site aan welke opties voor u belangrijk zijn.

Zo krijgt u alleen die verzekeringen te zien, die de rubrieken bevatten die u wenst te verzekeren, tegen de laagste premie.

Vaak is, als u meerdere keren per jaar op reis gaat, een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een aantal keren een kortlopende verzekering. De ideale verzekering voor de een is voor de ander wellicht niet praktisch. Als u nooit op wintersport gaat kiest u niet voor deze optie. Hetzelfde geldt voor gevaarlijke sporten. Zo kunt u zelf de ideale reisverzekering samenstellen afgestemd op uw persoonlijke situatie.

De meest passende reisverzekering met een aantrekkelijke premie vindt u snel en eenvoudig op onze vergelijkingssite. Hiermee kunt u vele euro’s besparen.

 

Doorlopende reisverzekering

Als u langer dan drie weken of meerdere keren per jaar op reis gaat is een doorlopende reisverzekering meestal goedkoper dan een aantal kortlopende reisverzekeringen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat u dan niet elke keer opnieuw een kortlopende verzekering hoeft af te sluiten. Maakt u een reis, van meer dan veertien dagen, met het hele gezin dan is de kans groot dat ook dan een doorlopende reisverzekering goedkoper is dan een kortlopende.

 

Annuleringsverzekering

Een annuleringsverzekering kunt u naast de reisverzekering afsluiten. Een annuleringsverzekering vergoedt de kosten als u de reis toch moet annuleren. Als u de reis bijvoorbeeld door een ongeval, ernstige ziekte of overlijden moet annuleren zijn met een annuleringsverzekering de kosten t/m het verzekerd bedrag gedekt. Sluit u altijd een annuleringsverzekering af? Ook dan is een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking bijna altijd voordeliger.

Daarnaast kunt u kiezen voor het verzekeren van contant geld, dekking van medische kosten, bagagedekking of automobilistenhulp.Gaat u tijdens uw vakantie aan wintersport doen of gaat u een gevaarlijke sport beoefenen dan moet dit vaak extra bijverzekerd worden.

 

Dubbele dekking

Bedenk goed of u bepaalde dekkingen wel nodig hebt. Misschien zijn uw geneeskundige kosten al goed verzekerd bij uw zorgverzekering. Let op dat u hiervoor niet dubbel verzekerd bent.

 

Onafhankelijk reisverzekeringen vergelijken kan geld besparen!