Ziektekostenverzekering vergelijken

Ziektekostenverzekering vergelijken

Ziektekostenverzekering vergelijken kan een besparing opleveren!

Ziektekostenverzekering vergelijken kunt u op 1verzekering.nl om de verzekering met de laagste premie te vinden.

Eenmaal per jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Dit kan u vaak veel premievoordeel opleveren. Let bij het vergelijken op goede voorwaarden en een aantrekkelijke premie. U kunt kiezen voor een budget-, natura-, of een restitutiepolis.

De laagste premie betaalt u voor de budgetpolis, voor de restitutiepolis wordt de hoogste premie berekend, deze geeft dan ook recht op volledige vrije keuze voor een zorgverlener.

Hebt u een budget of naturapolis, dan bent u, voor volledige vergoeding, verplicht gebruik te maken van een door de ziektekostenverzekering gecontracteerde zorgverlener.

Overstappen zorgverzekering kan elk jaar vanaf medio november, als de nieuwe premies van de zorgverzekeraars bekend zijn gemaakt, tot en met 31 december. Tussentijds overstappen is maar in een aantal gevallen mogelijk. Onder andere als men de leeftijd van 18 jaar bereikt, als men vanuit het buitenland naar Nederland verhuist en als u gaat scheiden.

Bespaar op de premie van uw zorgverzekering door jaarlijks de premies en voorwaarden te vergelijken op onze vergelijkingssite en dan te kiezen voor het meest aantrekkelijke aanbod.

Een zorgverzekering afsluiten? Verzekeringen zorg vergelijken en afsluiten tegen de laagste premie via deze onafhankelijke vergelijker.

 

Ziektekostenverzekering vergelijken kan u geld besparen!